Velkommen til Fortexa

Kundeservice alle hverdag fra 08.30 - 15.30

Om Fortena

 

Om os og produkterne i webshoppen.
Fortena er en del af Fortexa og tager sig af og håndterer webshopsalg af en række udvalgte og egnede produkter fra det produktprogram, som Fortexa sælger B2B til det professionelle marked. Det drejer sig om duge og servietter, sengetøj og andre relaterede tekstilprodukter. Endelig kan en del af det brandhæmmende Flameron produktprogram fra Fortexa købes i webshoppen.
Fortexa har i mange år solgt tekstiler, dyner, puder, madrasser og komplementerende produkter til hospitaler, vaskerier, rederier, flyselskaber og tilsvarende forretningskunder. Faktisk har Fortexa en historie, der går mere end et par hundrede år tilbage i tiden, og indtil 1990 havde Fortexa egen tekstilproduktion i Aalborg. I dag er Fortexa et rent handelsselskab med tilknyttede tekstilproducenter rundt omkring i verden. Produkterne produceres i Europa, Indien, Ægypten, Pakistan, Tyrkiet, og Kina. Produkterne bliver stadig produceret efter vores egne produktspecifikationer og baseret på vores mangeårige erfaring og viden om, hvilket kvalitetsniveau der kræves af de professionelle B2B kunder. Dette kommer nu vores Fortena webshopkunder til gode. 
Igennem de senere år har vi fået flere og flere henvendelser fra kunder, som har ønsket at købe nogle af de produkter, vi igennem mange år har solgt til det professionelle marked.
Fortena er oprettet som en del af Fortexa for at kunne tage sige af de kunder, der ønsker at købe vores produkter via vores webshop og sikre et højt serviceniveau omkring køb i vores webshop. Fortena indgår desuden i et strategisk samarbejde med søsterselskaber i Europa.    

Produkterne plukkes på vores store lager med kartoner og baller med tekstiler og komplementerende produkter. Andre produkter opsyes og kommer direkte fra vores systue. En stor del er produceret med Miljømærket Blomsten og med Oeko-Tex certifikat. Desuden har Fortena udvalgt nogle produkter, som ikke kan købes i Fortexa.
 
Alle priser i webshoppen er i danske kroner inkl. 25 % moms.
Eventuelle fragtomkostninger vil blive tilføjet ved afslutning af ordren. 
På den bekræftelse der modtages pr. e-mail, vises den samlede pris inklusiv eventuel fragt. Vi viser også, hvor stor en del momsen udgør af det samlede beløb.    

Der kan læses mere om Fortexa på www.fortexa.dk