Olivengrønne “Irsk Hør” look duge og servietter

38,65 kr.743,25 kr. Inkl. moms

Føles som bomuld”, 100 % spunden “Focus” polyesterduge og -servietter.
Høj kvalitet, der holder meget lang tid og næsten uden krympning.
Dugene og servietterne bliver leveret med en behandling, der sikrer, at væske straks absorberes og gør dugene mindre modtagelig for pletter og lettere at vaske rene.

Dugene er behandlet, så de i de fleste tilfælde kun behøver vask ved 40 grader, hvilket giver en besparelse i energiforbrug, i tid og i penge.

Vask, centrifuger og hæng dugen op til tørring. Fold dugen med lidt restfugtighed og stryg den ved lave temperaturer. Det giver flotte duge og servietter uden krøller.
Se mere under ”beskrivelse”.

Egnet til alle slags brug. ”Irsk Hør-look” duge og servietter er ekstra velegnede, hvis dugene og servietterne vaskes ofte og ved høje temperaturer (95 grader). Egner sig fint til industrivask.

Duge og servietter bestilles separat.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

”Irsk Hør-look” har et rustikt udseende og ligner en hørdug. Dugen har et dejligt grif og findes i 9 farver. Kvaliteten er gennemprøvet i mange år, og det er en dug, der næsten er umulig at slide op samtidig med, at den er let at vedligeholde. Dugen og servietterne leveres med en 5 cm bred Clifton søm på alle 4 sider. Dette er med til at give det typiske ”Hørdug-look”. En flot dug i flotte farver, der med det rustikke udseende kan bruges til enhver borddækning og et flot alternativ til mere traditionelle duge og servietter.

Design ”Hør Look” .
Materiale: 100 % spunden polyester, Focus
Vægt: ca. 220-230 g/m2
Egenskaber: syet på 4 sider med 5 cm ”Clifton” søm. Meget lille eller ingen krympning efter vask.
Vask: 40 eller 60 grader er normalt nok, men kan vaskes ved 95 grader. Dette produkt er velegnet hvis der ofte vaskes ved en høj temperatur. I øvrigt meget let at vedligeholde.
Farveægthed ved vask: 4-5 (5 = højeste), test metode ISO 105:C06 E2S og D3M.

* for alle vore produkter der skal vaskes. Brug ikke klorholdige blegmidler, brug ikke vaskemidler der indeholder optisk hvidt, og brug vaskemidler der er lavet til den ønskede vasketemperatur.
** for industrivask – kontakt os.

Vedligeholdelse: Kan vaskes ved alle temperaturer. Normalt er 40 eller 60 grader nok.  Fyld maskinen max. 60 %. Brug et godt vaskemiddel uden optisk hvid og følg producentens anbefalinger. Meget let centrifugering med stor restfugtighed. Tag duge og servietter ud af maskinen straks vasken er færdig. Hæng eventuelt dugen våd op på en snor og der er kun behov for let strygning. Hvis der bruges tørretumbler brug program for syntetisk tekstiler eller middeltemperatur, også gerne med nedkøling (antikrøl) til strygetørt. Fyld tørretumbler max. 60 %. Stryg eller rul dugen og servietter ved max 160-170 grader C. hvis der er behov for dette.

Generelt vedr. vedligeholdelse af duge og servietter. Sørg for at vask dugen forholdsvis hurtigt efter brug. Jo længere tid der går jo svære bliver det at fjerne smuds og pletter fra duge og servietter. Visse pletter kræver at de forbehandles.

Proces for industriel vask kan rekvireres ved at kontakte os.

Yderligere information

Størrelse - Duge

, , , , , , , , , , , , , ,