Om os

Fortena.dk drives af B6 A/S og tager sig af og håndterer webshopsalg af en række udvalgte og egnede produkter fra det produktprogram, som B6 A/S sælger B2B til det professionelle marked. Det drejer sig om duge og servietter, sengetøj og andre relaterede tekstilprodukter. Endvidere kan en del af det brandhæmmede Flameron produktprogram fra B6 A/S købes i webshoppen.


B6 A/S er en del af B6 Gruppen, som opererer indefor sektorerne akustik, industri, møbel, pleje og professionel rengøring. B6 Gruppen består af selskaber i både Danmark og udlandet og servicerer kunder på både det danske og eksport markederne.

B6 A/S overtog 1. marts 2019 aktiviteterne i Fortexa A/S, og det samlede produktprogram består af tekstiler, dyner, puder, madrasser og komplementerende produkter til hospitaler, professionelle vaskerier, rederier, flyselskaber og tilsvarende forretningskunder. Produkterne produceres i Europa, Indien, Ægypten, Pakistan, Tyrkiet, og Kina efter vores egne produktspecifikationer og baseret på vores mangeårige erfaring og viden om, hvilket kvalitetsniveau der kræves af de professionelle B2B kunder. Dette kommer nu vores B6webshop kunder til gode. 

Fortena.dk er oprettet for at kunne tage sige af de kunder, der ønsker at købe vores kvalitets produkter via vores webshop, og det er vores intention at sikre et højt serviceniveau omkring køb i vores webshop.

Produkterne opbevares, plukkes og forsendes fra vores store lager med kartoner og baller med tekstiler og komplementerende produkter. Andre produkter opsyes og kommer direkte fra vores systue. En stor del er produceret med Miljømærket Blomsten og med Oeko-Tex certifikat.

Alle priser i webshoppen er i danske kroner inkl. 25 % moms.
Eventuelle fragtomkostninger vil blive tilføjet ved afslutning af ordren. 
På den bekræftelse der modtages pr. e-mail, vises den samlede pris inklusiv eventuel fragt. Vi viser også, hvor stor en del momsen udgør af det samlede beløb.    

Der kan læses mere om B6 A/S på www.b6.dk