Sikker betaling

I indkøbskurven vises den samlede pris for de produkter der købt. Eventuel fragt vil blive tillagt købet ved afslutningen og vises på slutlige opgørelse. Det er denne samlede pris, som du betaler.
Der vises også hvor stor en del momsen udgør af prisen

Du betaler på fortena.dk ved at klikke på ”Godkend ordre og betal” (step 3 i tjek ud).
Du kan benytte nedenstående betalingskort/betalingsløsninger – B6 A/S betaler kortgebyret:

  • Visa / Visa Electron 
  • Master Card
  • MobilePay
  • EAN faktura

Du vil blive bedt om følgende oplysninger:

  1. Kortnummer (16 cifre printet ind i kortet på forsiden) 
  2. Udløbsdato (printet ind i kortet på forsiden)
  3. Kontrolcifre (tre cifre skrevet på kortets bagside lige over magnetstrimlen yderst til højre)

Når du betaler med kreditkort, er du sikret mod misbrug uden selvrisiko. Hvis dit kreditkort bliver misbrugt, kan du forlange, at din kortudsteder tilbagefører beløbet til dit betalingskort. Du kan læse mere om hæftelses- og ansvarsregler i loven om visse betalingsmidler.

Din betaling sker på en sikker krypteret forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. Din betaling er sikret gennem ePay Betalingssystem, som er et af de førende dansk / internationale betalingssystemer. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø krypteret med SSL (Secure Socket Layer) og sendes i krypteret form videre til Nordea Bank. Vi garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Fortena.dk kan ikke på noget tidspunkt se nogen af disse oplysninger, og vi har først ret til at trække betalingsbeløbet fra dit kreditkort, når varerne afsendes fra vores fysiske varelager.

Hvis du ønsker at betale via din netbank kan du henvende dig til vores kundeservice på telefon 98193633 eller benytte nedenstående bank informationer. 

Bankoplysninger:

Nordea Bank Danmark A/S

Konto: 2214 0745173896
IBAN: DK7520000745173896
SWIFT: NDEADKKK