Grå “Engelsk Rose” Damask duge og servietter

24,95 kr.1.061,45 kr. Inkl. moms

DENNE FARVE ER FOR ØJEBLIKKET UDSOLGT.

 

”Engelsk Rose” er en damaskdug vævet med mønster af en ”Engelsk Rose” på jacquardvæv. En flot, klassisk dug i en meget høj kvalitet og som samtidig findes i rigtig mange farver. Et lidt blankt udseende, der giver det flotte, klassiske mønster endnu mere elegance. Kvaliteten er gennemprøvet i mange år, og det er en dug, der næsten er umulig at slide op samtidig med, at den er let at vedligeholde og med den rette behandling blot behøver at blive glattet efter vask.
En flot damaskdug i flotte farver med det klassiske rosemønster.
Egnet til alle slags brug, også professionelt brug.

Duge og servietter bestilles separat.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Dugene og servietterne bliver leveret med STAINMAX®, der sikrer, at væske straks absorberes og gør dugene mindre modtagelig for pletter og lettere at vaske rene.
Dugene er behandlet, så de i de fleste tilfælde kun behøver vask ved 40 grader, hvilket giver en besparelse i energiforbrug, i tid og i penge.
Vask og centrifuger dugen og hæng den straks op til tørring. Fold dugen med lidt restfugtighed og stryg den ved lave temperaturer. Det giver flotte duge og servietter uden krøller.

Design: Damask dug med ”Engelsk Rose” mønster.
Materiale: 100 % spunden polyester, Focus. “Føles som bomuld”.
Vægt: ca. 230-235 g/m2
Egenskaber: syet på 4 sider med 1,5 cm søm. Meget lille eller ingen krympning efter vask.
Vask: 40 eller 60 grader er normalt nok. – se i øvrigt under vedligeholdelse.
Farveægthed ved vask: 4-5 (5 = højeste), test metode ISO 105:C06 E2S og D3M.

* for alle vore produkter der skal vaskes. Brug ikke klorholdige blegmidler, brug ikke vaskemidler der indeholder optisk hvidt, og brug vaskemidler der er lavet til den ønskede vasketemperatur.
** for industrivask – kontakt os.

Vedligeholdelse: Kan vaskes ved alle temperaturer. Normalt er 40 eller 60 grader nok. Fyld maskinen max. 60 %. Brug et godt vaskemiddel uden optisk hvid og følg producentens anbefalinger. Meget let centrifugering med stor restfugtighed. Tag duge og servietter ud af maskinen straks vasken er færdig. Hæng eventuelt dugen våd op på en snor og der er kun behov for let strygning. Hvis der bruges tørretumbler brug program for syntetisk tekstiler eller middeltemperatur, også gerne med nedkøling (antikrøl) til strygetørt. Fyld tørretumbler max. 60 %. Stryg eller rul dugen og servietter ved max 160-170 grader C. hvis der er behov for dette.
Generelt vedr. vedligeholdelse af duge og servietter. Sørg for at vask dugen forholdsvis hurtigt efter brug. Jo længere tid der går jo svære bliver det at fjerne smuds og pletter fra duge og servietter. Visse pletter kræver at de forbehandles.

Proces for industriel vask kan rekvireres ved at kontakte os.

Yderligere information

Størrelse - Duge

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,