Gylden “Futura Efeu” damask duge og servietter

24,95 kr.956,40 kr. Inkl. moms

“Føles som bomuld” men er 100 % spunden polyester.
Høj kvalitet, der holder meget lang tid og næsten uden krympning.
Dugene og servietterne bliver leveret med STAINMAX®, der sikrer, at væske straks absorberes og gør dugene mindre modtagelige for pletter og lettere at vaske rene.

Dugene er behandlede, så de i de fleste tilfælde kun behøver vask ved 40 grader, hvilket giver en besparelse i energiforbrug, i tid og i penge.

Vask og centrifuger dugen og hæng den straks op til tørring. Fold dugen med lidt restfugtighed og stryg den ved lave temperaturer. Det giver flotte duge og servietter uden krøller.

Egnet til alle slags brug, også professionelt brug.

Dette damask mønster af et “Futura Efeu” blad fordelt jævnt over hele dugen er ikke for meget, men giver dugen elegance.

Duge og servietter bestilles separat.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Design: Damask dug med ”Efeu” mønster.
Materiale: 100 % spunden polyester, Focus
Vægt: ca. 220-230 g/m2
Egenskaber: syet på 4 sider med 1,5 cm søm. Meget lille eller ingen krympning efter vask.
Vask: 40 eller 60 grader er normalt nok. – se i øvrigt under vedligeholdelse.
Farveægthed ved vask: 4-5 (5 = højeste), test metode ISO 105:C06 E2S og D3M.

* for alle vore produkter der skal vaskes. Brug ikke klorholdige blegmidler, brug ikke vaskemidler der indeholder optisk hvidt, og brug vaskemidler der er lavet til den ønskede vasketemperatur. ** for industrivask – kontakt os.

Vedligeholdelse: Kan vaskes ved alle temperaturer. Normalt er 40 eller 60 grader nok. Fyld maskinen max. 60 %. Brug et godt vaskemiddel uden optisk hvid og følg producentens anbefalinger. Meget let centrifugering med stor restfugtighed. Tag duge og servietter ud af maskinen straks vasken er færdig. Hæng eventuelt dugen våd op på en snor, og der vil kun være behov for let strygning. Hvis der bruges tørretumbler, bruges program for syntetiske tekstiler eller middeltemperaturer, også gerne med nedkøling (antikrøl) til strygetørt. Fyld tørretumbler max. 60 %. Stryg eller rul dugen og servietter ved max 160-170 grader C, hvis der er behov for dette. Generelt vedrørende vedligeholdelse af duge og servietter: Sørg for at vaske dugen forholdsvis hurtigt efter brug. Jo længere tid, der går, jo sværere bliver det at fjerne smuds og pletter fra duge og servietter. Visse pletter kræver, at de forbehandles. Proces for industriel vask kan rekvireres ved at kontakte os.

Yderligere information

Størrelse - Duge

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,