Lilla Kosmos damask duge og servietter

24,95 kr.793,25 kr. Inkl. moms

Inspirationen til mønsteret på denne damask dug er fra Kosmos blomsten og givere en synlig flot dug. Effekten på den glatte baggrund giver et fremhævet mønster og et flot udseende til ethvert dækket bord. Ganske enkelt en dug som du vil nyde. Dugen er vævet i 100% polyester og det giver den ekstra ”fremhævet” effekt af blomsten på dugen.

Som alle vore andre polyester duge er dugen næste umulig at slide op, – og nem at vaske og gøre klar til næste gang bordet skal dækkes.
Dugene bliver leveret med STAINMAX®, der sikrer, at væske straks absorberes og gør dugene mindre modtagelig for pletter og lettere at vaske rene.
Dugene er behandlet, så de i de fleste tilfælde kun behøver vask ved 40 grader, hvilket giver en besparelse i energiforbrug, i tid og i penge.

Vask og centrifuger dugen og hæng den straks op til tørring. Fold dugen med lidt restfugtighed og glat dugen ved lav temperaturer. Det giver flotte duge og servietter uden krøller.

Duge og servietter bestilles separat.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Design: Damask dug med ”Kosmos” blomstermønster.
Materiale: 100 % spunden og filament polyester, Focus
Vægt: ca. 220 g/m2
Egenskaber: syet på 4 sider med 1,5 cm søm.
Meget lille eller ingen krympning efter vask.
Vask: 40 eller 60 grader er normalt nok. – se i øvrigt under vedligeholdelse.
Farveægthed ved vask: 4-5 (5 = højeste), test metode ISO 105:C06 E2S og D3M.

* for alle vore produkter der skal vaskes. Brug ikke klorholdige blegmidler, brug ikke vaskemidler der indeholder optisk hvidt, og brug vaskemidler der er lavet til den ønskede vasketemperatur.

** for industrivask – kontakt os.

Vedligeholdelse: Kan vaskes ved alle temperaturer. Normalt er 40 eller 60 grader nok. Fyld maskinen max. 60 %. Brug et godt vaskemiddel uden optisk hvid og følg producentens anbefalinger. Meget let centrifugering med stor restfugtighed. Tag duge og servietter ud af maskinen straks vasken er færdig. Hæng eventuelt dugen våd op på en snor og der er kun behov for let strygning. Hvis der bruges tørretumbler brug program for syntetisk tekstiler eller middeltemperatur, også gerne med nedkøling (antikrøl) til strygetørt. Fyld tørretumbler max. 60 %. Stryg eller rul dugen og servietter ved max 160-170 grader C. hvis der er behov for dette.

Generelt vedr. vedligeholdelse af duge og servietter. Sørg for at vask dugen forholdsvis hurtigt efter brug. Jo længere tid der går jo svære bliver det at fjerne smuds og pletter fra duge og servietter. Visse pletter kræver at de forbehandles.

Yderligere information

Størrelse - Duge

, , , , , , , , , , , , , , , , ,